«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Teknoloji ve İş Dünyası Search‘n Stuff İçin Türkiye’ye Geliyor!

Teknoloji ve İş Dünyası Search‘n Stuff İçin Türkiye’ye Geliyor!

İş dünyası ve teknoloji sektörünün global öncüleri Search ‘n Stuff Antalya Konferansı için Ekim ayında Türkiye’ye geliyor.

Teknoloji ve İş Dünyası Search‘n Stuff İçin Türkiye’ye Geliyor!

Kurumsal, kamusal ve kişisel markaların konumlanması ve kurumsal sürdürülebilirliği için olmazsa olmaz bir faktör olan dijital pazarlama, Search ‘n Stuff Antalya Konferansı’nın ana teması oldu! Türkiye’nin dijital pazarlama odaklı ilk global konferansı, 11 – 12 Ekim tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek.

Teknoloji ve İş Dünyası Search‘n Stuff Antalya’da Buluşacak!

İngiltere başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden uzmanın, ziyaretçinin ve markanın katılım göstereceği zirvede, dijital pazarlamaya dair tüm merak edilenler, global başarılara imza atmış profesyoneller ve literatüre katkı sağlamış akademisyenler tarafından panel, workshop ve konferanslar aracılığıyla katılımcılara aktarılacak.

Dijital pazarlamanın kapsamına giren SEO, ADS, sosyal medya, içerik pazarlaması, performans pazarlama, dijital PR gibi alanlar ve KPI, ROAS, CPA, ROI, CTA, CRO gibi terimler başta olmak üzere dijital pazarlamanın kapsamına giren tüm konu ve kavramların 2 gün boyunca konferans ve paneller aracılığıyla aktarılacağı zirvede ayrıca sosyal medya hukuku, dijital markalaşma, e-ticaret, siber güvenlik, finansal teknolojiler, yapay zeka, girişimcilik gibi konularla ilgili oturumlar da gerçekleştirilecek.

Zirvenin Katılımcı Profili

Dijital pazarlama alanında global başarılara imza atmış uzmanlar, akademisyenler ve kurumsal markalar, 11 – 12 Ekim tarihlerinde Akra Hotels Antalya’da buluşacak.

Global ekosistemi Türkiye’de bir araya getirmeyi amaçlayan Yağmur Şimşek tarafından Londra’da kurulan Search ‘n Stuff konferansına; dijital pazarlama uzmanları, teknoloji paydaşları, girişimciler, marka ekipleri, turizm liderleri, sektör profesyonelleri, üst düzey yöneticiler, kurumsal iletişim uzmanları, yazılımcılar, sosyal medya hukukçuları, sağlık turizmi girişimcileri, ajanslar, dijital markalaşma uzmanları, akademisyenler, sektörel STK’lar ve yatırım ağları başta olmak üzere sektördeki yenilikleri takip etmek isteyen ve global network edinmeyi arzu eden herkesin katılması bekleniyor.

Advanced Web Ranking, WhitePress, ZEO, Opt.d.com, Digitaloft, PitGrowth, Creathive, GCS Network, Global Fintech Market, Turn Global, Women in Tech SEO, Orbital, Visavis, Wope gibi öncü global şirketlerin desteklediği Search ‘n Stuff Antalya Konferansı’nın iletişim partneri ise Branding Türkiye oldu! Zirvenin medya partnerleri arasında sektörün öncü medya kuruluşları arasında bulunan Haber Galerisi ve Startup Gazetesi yer alıyor.

Merak Ettiğiniz Her Şey Search ‘n Stuff’ta!

Sektördeki trendleri keşfetmek, dünyanın çeşitli ülkelerinden uzmanlarla bağlantı kurmak ve farkındalık odaklı bilgi paylaşımında bulunmak için eşsiz bir fırsat sunan zirvede ayrıca birçok öncü markayla ve gelecek vaat eden startupla etkileşimde bulunmak da mümkün olacak.

Erken ve indirimli kayıt fırsatlarından yararlanmak ve zirve hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için etkinliğin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. (searchnstuff.co.uk)

Kaynak: Search’n Stuff

Bir Cevap Yaz

Günlük Gazete Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *