«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Astra Kariyer Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Astra Kariyer Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Astra Kariyer Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Liseli gençlerin bilgi, deneyim ve network edinme fırsatı bulduğu Astra Topluluğu tarafından organize edilen Astra Kariyer Zirvesi 2024 için geri sayım başladı!

Liseli gençlerin birbirleriyle etkileşimde bulunabildiği, birbirlerine sorular sorabildiği, ekip arkadaşı edinebildiği ve en önemlisi de kendilerini geliştirebildiği bir topluluk olan Astra tarafından organize edilen Astra Kariyer Zirvesi 2024 için sayılı günler kaldı! Geleceğin sektör profesyonellerinin ve girişimcilerinin katılım göstereceği zirvede alanında uzman isimler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak!

Astra Kariyer Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Lise ve üniversite öğrencilerinin genel katılımına açık bir şekilde ücretsiz ve online olarak gerçekleştirilecek olan Astra Kariyer Zirvesi 2024 için geri sayım başladı! 20 – 21 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan zirve kapsamında Kariyer Planlama Eğitimi, Linkedin Eğitimi, Speed Eğitimi, CV Hazırlama Eğitimi, Zaman Yönetimi Eğitimi gibi konsept eğitimler gerçekleştirilecek. Eğitimleri eksiksiz takip eden katılımcılara ise Astra tarafından katılım belgesi verilecek.

Astra Topluluğu tarafından organize edilen ve eğitim, konferans ve workshoplardan oluşan Astra Kariyer Zirvesi’nin konuşmacıları arasında Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam da var. Dijital markalaşma kavramı üzerinde aktüel ve akademik çalışmalarda bulunan ve dijital markalaşmayı kavramsallaştırarak iletişim ve pazarlama literatürüne kazandıran Sağlam, Astra Kariyer Zirvesi kapsamında “Pazarlama” odağında bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak.

Pazarlamanın özellikle son 20 yılda yaşadığı dönüşümün değerlendirileceği oturumda, geleneksel pazarlama ile dijital pazarlama arasındaki farklara da değinilecek. Kavramsal çıkarımların yanı sıra bu alandaki kariyer fırsatlarının da gündeme getirileceği konferans sonunda katılımcılar merak ettiklerini Mürsel Ferhat Sağlam’a sorabilecekler.

Startup Gazetesi’nin ve Branding Türkiye’nin medya partneri olduğu ve yüzlerce hatta binlerce girişimci ruha sahip genç tarafından takip edilecek olan zirveye ücretsiz kayıt olmak için Bilgi ve Kayıt butonuna tıklayabilirsiniz.

 

Bilgi Ve Kayıt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9kvFPH5DU5cwcmYxcSq_7GzvXTqoSbHhDPM-L6OKkUsGhWw/viewform

 

Yaz sezonunun bitimine günler 20 – 21 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu 2 günlük zirveye katılarak hem kariyerinizi şekillendirebilir, hem merak ettiklerinizi öğrenebilir hem çeşitli alanlarda bilgi edinebilir, hem alanında uzman isimlerle tanışabilir ve hem de network’ünüzü artırabilirsiniz. Dopdolu bir etkinlik deneyimi için Astra Kariyer Zirvesi’ne ücretsiz kaydolmayı unutmayın!

Kaynak: Astra Kariyer Zirvesi 2024

Bir Cevap Yaz

Günlük Gazete Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *